Hoteleria

De les famílies professionals d’hoteleria i d’indústries alimentàries, impartim els graus mitjans de Cuina i Serveis de Restaurant i Bar, cursant dos cicles formatius en tres anys i obtenint dos títols.

També el de Pastisseria, forneria i Confiteria i el d’Elaboració de Productes Alimentaris. A més, oferim el grau superior de Direcció en Cuina, així com un Diploma en Sommelieria.

També oferim un Postgrau en Sommelieria i intensius d’estiu de Sommelieria, Arts Culinàries, Pastisseria, Rebosteria i Xocolata a través de Joviat Culinary Arts. Explora com la nostra oferta formativa pot enriquir la teva carrera en el món de la cuina, l’hostaleria i la restauració.

L’objectiu de la família professional d’Hoteleria i Indústries Alimentàries és proporcionar una formació completa i especialitzada en els sectors de l’hostaleria, la restauració i la indústria alimentària.

A través dels diferents cicles formatius, es busca preparar els estudiants per a futures carreres en àrees com la cuina, el servei de restaurant i bar, la pastisseria, la gestió hotelera, la sommelieria, entre d’altres.